Om Oss

Välkommen till Lilla Rummet!Vad roligt att du har hittat hit!

 

Vi är en baby och barn butik som säljer allt från leksaker till inredning, matserviser till maskeradkläder mm! Vi är noga med valet av våra leverantörer och är måna om miljön! Därför hittar du mycket ekologiskt i vår butik!  Vi tycker att det är viktigt med leksaker som stimulerar barns fantasi och samtidigt utvecklar och lär!

 

Lilla Rummet har funnits i 18 år. Våra fysiska butiker ligger både centralt beläget i Göteborg, Magasinsgatan 18, och i Mölndal Galleria. 

Från vår webbshop skickar vi paket över hela landet! ,tveka inte att höra av dig till oss på 031-137799 om du har några funderingar!


Vi behandlar och skickar iväg paket samma dag som de beställs (om beställning sker innan kl 18) och du bör ha ditt paket inom 1-2 arbetsdagar!

 

Lilla Rummet är en baby och barnbutik där allt vi säljer är giftfritt.

Våra produkter är av hög kvalitét, ekologiska och trygga, tillverkade i rena material som trä, rostfritt, glas och naturgummi.

 Vi säljer även mat tillbehör i melamin.

 På senaste tiden har mer och mer människor öppnat upp ögonen och förstår riskerna med plast och andra gifter som finns i de flesta leksaker. Vi är medvetna och måna om vår miljön och tar hänsyn till hur och vart våra produkter tillverkas och bojkottar varumärken som kan misstänkas använda sig av barnarbete eller under andra oacceptabla villkor.

 Vi har ett sortiment av ekologiska fair trade leksaker.

 

Vi tänker långsiktigt och hoppas att allt fler människor läser på och får bättre kunskaper om vad som finns i leksakerna som deras barn leker med eller tuggar på. Därför är allt vi säljer giftfritt och till viss del även ekologiskt.