Om Oss

Välkommen till Lilla Rummet!


Vad roligt att du har hittat hit!

Vi är en barn-och babybutik som säljer allt från leksaker till inredning, matserviser till doppresenter och mer därtill. Vi är noga med valet av våra leverantörer och är måna om miljön. Därför hittar du mycket ekologiskt i vår butik. Vi tycker att det är viktigt med leksaker som stimulerar barns fantasi och samtidigt utvecklar och lär.

Lilla Rummet öppnades upp för över 20 år sedan i Göteborg.

Nu finns vi endast på Kungsmässan i Kungsbacka.

Från vår webbshop skickar vi paket över hela landet. Tveka inte att höra av dig till oss på 0300-181 21 om du har några funderingar.

Vi behandlar och skickar iväg paket samma dag som de beställs (om beställning sker innan kl 13.30) och du bör ha ditt paket inom 1-2 arbetsdagar. 

 

Lilla Rummet är en barn-och babybutik med enbart giftfria leksaker och produkter!

Våra produkter är av hög kvalitét, ekologiska och trygga. Tillverkade i rena material så som trä, rostfritt, glas och naturgummi.

Vi säljer även mattillbehör i melamin.

På senaste tiden har allt fler människor fått upp ögonen för och förstår riskerna med plast och andra gifter som finns i de flesta leksaker. Vi är medvetna och måna om vår miljö och tar hänsyn till hur och var våra produkter tillverkas och bojkottar varumärken som kan misstänkas använda sig av barnarbete eller andra oacceptabla villkor.

Vi har ett sortiment av ekologiska och Fairtrade-märkta leksaker.

Vi tänker långsiktigt och hoppas att allt fler människor väljer att läsa på och får bättre kunskap om vad som finns i leksakerna som deras barn leker med eller tuggar på. Därför är allt vi säljer giftfritt och till viss del även ekologiskt.