Sophie Giraff - Bitring färg

I lager.

299 kr

Färgglad bitring från populära Sophie the Giraffe, tillverkad i 100% naturgummi. De fyra färgglada geometriska formerna är sköna att tugga på och roliga att leka med. Passar små händer perfekt tack vare sin storlek och form. Levereras i en fin ask.

 Från 3 månader.

Giraffen Sophie stimulerar barnets alla sinnen
Syn:
De mörka och kontrasterande fläckarna på Sophies kropp ger en visuell stimulans och hon blir snart ett välbekant och lugnande föremål för barnet.

Hörsel:
Sophies pipljud roar barnet och stimulerar dess hörsel och hjälper samtidigt till att förstå sambandet mellan orsak och verkan. 

Känsel:
Känseln är det första barnet använder för att kommunicera med omvärlden. Sophies mjuka kropp liknar mammans hud och stimulerar både fysiologiska och känslomässiga reaktioner som lugnar barnet och främjar en sund tillväxt. 

Doft:
Giraffen Sophie har en mjuk och behaglig doft av naturgummi vilket gör henne mycket speciell och enkel för ditt barn att identifiera bland alla sina andra leksaker.

Smak: 
Sophie är tillverkad av 100 % naturgummi och livsmedelssäker färg och är helt säker att tugga på. Hennes mjuka konsistens och många tuggdelar som öron, ben och horn gör henne perfekt till att lugna barnets ömma och irriterade tandkött vid tandsprickning.

Greppvänlig:
Sophie har en smal och greppvänlig form och hennes storlek på 18 cm är perfekt för barnets små händer. Hon är väldigt lätt och hennes långa ben och nacke är enkla greppa för väldigt små barn också.