Peek-a-Boo Hund

I lager.

399 kr

Titt-ut Hund med ljud, 25 cm

Upptäck våra charmiga titt-ut-djur elefanten, enhörningen och den lekfulla hunden!

Denna gosedjursserie är full av glada överraskningar och spännande lekmöjligheter för de små barnen. Med en unik kombination av härliga barnskratt, interaktivitet och en trallvänlig sång på svenska, är titt-ut-hunden redo att förgylla lekstunderna.

Denna titt-ut-hund är mer än bara en vanlig leksak. Den bjuder in till lekfull interaktion och uppmuntrar till aktivt utforskande. Med sitt charmiga utseende och förmåga att leka titt-ut med barnet, skapar den en rolig och spännande lekupplevelse. Dessutom kommer den med en sång på svenska som barnet lätt kan sjunga med i, vilket bidrar till en underhållande och uppmuntrande miljö för lek och lärande.

Den drivs av tre AA-batterier som medföljer, vilket ger den nödvändiga energin för att sprida glädje och skapa lekfulla stunder. Dess interaktivitet och underhållande funktioner gör den till ett roligt sällskap för barnet under långa leksessioner. Dessutom är den batteridrivna funktionen praktisk för föräldrar, då den eliminerar behovet av att ladda eller ansluta till en strömkälla.

Ge ditt barn en spännande lekupplevelse med vår titt-ut-hund och låt fantasin flöda fritt. Med dess förmåga att locka fram leenden och skratt kommer den snabbt att bli en favorit i leksakslådan. Hunden är utmärkt som present för födelsedagar, jul eller andra speciella tillfällen när du vill överraska och glädja ett barn i din närhet.

Språk: Svenska
Storlek: 30 cm
Tvätt: Yttvätt

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.