Peek-a-Boo Enhörning

I lager.

399 kr

Titt-ut Enhörning med ljud, 27 cm

Upptäck våra charmiga titt-ut-djur hunden, elefanten och den lekfulla enhörningen!

Denna gosedjursserie är full av glada överraskningar och spännande lekmöjligheter för de små barnen. Med en unik kombination av härliga barnskratt, interaktivitet och en mysig sång på svenska, är titt-ut-enhörningen redo att förgylla lekstunderna.

Den mjuka Titt-ut-enhörningen har en glittrande rosa krona och en elegant silverrosa satängrosett. Dess päls är rosa och den har även ljusrosa öron och fötter.

Denna titt-ut-enhörning är mer än bara en vanlig leksak. Den bjuder in till lekfull interaktion och uppmuntrar till aktivt utforskande. Med sitt charmiga utseende och förmåga att leka titt-ut med barnet, skapar den en rolig och spännande lekupplevelse. Dessutom kommer den med en sång på svenska som barnet lätt kan sjunga med i, vilket bidrar till en underhållande och uppmuntrande miljö för lek och lärande.

Den drivs av tre AA-batterier som medföljer, vilket ger den nödvändiga energin för att sprida glädje och skapa lekfulla stunder. Dess interaktivitet och underhållande funktioner gör den till ett roligt sällskap för barnet under långa leksessioner. Dessutom är den batteridrivna funktionen praktisk för föräldrar, då den eliminerar behovet av att ladda eller ansluta till en strömkälla.

Ge ditt barn en spännande lekupplevelse med vår titt-ut-enhörning och låt fantasin flöda fritt. Med dess förmåga att locka fram leenden och skratt kommer den snabbt att bli en favorit i leksakslådan. Enhörningen är utmärkt som present för födelsedagar, jul eller andra speciella tillfällen när du vill överraska och glädja ett barn i din närhet.

Språk: Svenska
Storlek: 27 cm

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.