Bitring Sophie Giraff 11cm

249 kr

Dessvärre är varan slut, eller så har vi få exemplar kvar. Kontakta gärna butiken så hjälper vi dig!
Varmt välkommen att höra av dig på mobilnummer: 0730273776

Sophie the Giraffe – So’Pure Teething Ring:


Den berömda och populära giraffen Sophie har varit en del av många barns liv under mer än 50 år och nu finns hon även som bitring. Bitringen har en mängd olika texturer för att lindra barnets olika stadier av tandsprickning. Bitringen är smal, flexibel, mjuk och barnet kan klämma, känna och tugga på den helt säkert. Bitringen Sophie är tillverkad av 100% naturgummi och målad med livsmedelssäker färg. Bitringen stimulera barnets sinnen och är perfekt för att lindra barnets ömmande tandkött när det håller på att få sina första tänder. En riktigt fin present till det nyfödda barnet!

Storlek: 11,5 cm lång och ca 8 cm bred

Ålder: Från nyfödd och uppåt.

Material: Tillverkad av 100% naturgummi och målad med giftfri och livsmedelssäker färg. Naturgummit kommer från gummiträdet Hevea i Malaysia. Naturgummi är en förnybar, hållbar resurs och är biologiskt nedbrytbar.

Giftfri-Fakta: Fri från plast, ftalater, BPA, PVC och andra ohälsosamma ämnen. Naturgummi är mjukt, giftfritt och säkert för ditt barn att suga och tugga på. 

Skötselråd: Torkas av med en blöt trasa med en mild tvål/diskmedel. Bör ej steriliseras eller kokas. Lämna ej i solen.

  

Giraffen Sophie stimulerar barnets alla sinnen
Syn:
De mörka och kontrasterande fläckarna på Sophies kropp ger en visuell stimulans och hon blir snart ett välbekant och lugnande föremål för barnet.

Hörsel:
Sophies pipljud roar barnet och stimulerar dess hörsel och hjälper samtidigt till att förstå sambandet mellan orsak och verkan. 

Känsel:
Känseln är det första barnet använder för att kommunicera med omvärlden. Sophies mjuka kropp liknar mammans hud och stimulerar både fysiologiska och känslomässiga reaktioner som lugnar barnet och främjar en sund tillväxt. 

Doft:
Giraffen Sophie har en mjuk och behaglig doft av naturgummi vilket gör henne mycket speciell och enkel för ditt barn att identifiera bland alla sina andra leksaker.

Smak: 
Sophie är tillverkad av 100 % naturgummi och livsmedelssäker färg och är helt säker att tugga på. Hennes mjuka konsistens och många tuggdelar som öron, ben och horn gör henne perfekt till att lugna barnets ömma och irriterade tandkött vid tandsprickning.

Greppvänlig:
Sophie har en smal och greppvänlig form och hennes storlek på 18 cm är perfekt för barnets små händer. Hon är väldigt lätt och hennes långa ben och nacke är enkla greppa för väldigt små barn också.

För lagerstatus välkommen att kontakta butiken: 0300 - 18121