Babblarna - Silikontallrik

I lager.

249 kr

Babblarna- Silikontallrik, I naturen

Samla hela familjen för en mysig stund med fika, där Babblarna silikontallrik kommer väl till användning. 

Denna tallrik är inte bara praktisk utan också lekfull med sitt fina motiv av alla Babblarna i naturen. Tillverkad i slitstarkt silikon är den redo för alla äventyr, vare sig det är på köksbordet eller på en picknickfilt i det fria.

Silikontallriken är en perfekt lösning för måltider som tåls att delas. Dess flexibla och tåliga konstruktion gör den nästan oförstörbar och idealisk för familjer med barn. Den är enkel att rengöra och klarar av att hantera både varma och kalla rätter.

Babblarna silikontallrik är designad för att göra måltiderna roliga och bekymmersfria. Med sina ljusa och färgglada motiv av Babblarna blir varje måltid till en lekfull upplevelse för barnen. Dess praktiska design gör den lätt att hantera för både små och stora händer.

Denna tallrik är en pålitlig följeslagare för både vardagliga måltider och utomhusaktiviteter. Den är perfekt för familjer som vill njuta av gemensamma måltider och skapa minnesvärda stunder tillsammans. Ge din familj det bästa med Babblarna silikontallrik och skapa enkelhet och glädje i varje måltid.

Tvätt: Handdisk rekommenderas
Undvik: Värm INTE tallriken i mikrovågsugn
Storlek: 17x17 cm

Materialet är i 100% livsmedelsgodkänt silikon. Fri från BPA, PVC och Ftalater.