Babblarna Diddi - Gosedjur

I lager.

229 kr

Möt Diddi, en av de äventyrliga Babblarna, nu i form av ett glatt och kreativt mjukisdjur!

Med sitt snabba och äventyrliga sätt är Diddi den perfekta lekkamraten för ditt barns kreativa utforskning och lekstunder. Denna karaktär är inte bara en leksak utan också en symbol för kreativitet och skapande, och genom att introducera Diddi till ditt barn kan du inspirera till konstnärligt uttryck och utforskande äventyr i omgivningen.

Diddi älskar att vara först och är alltid redo för nya äventyr. Han trivs när det studsar, far och rör sig, och har mycket "Spring i benen". Med sin våghalsiga inställning och konstnärliga ådra älskar Diddi att rita, måla och kladda. Han är den första att kasta sig in i leken och utforska nya idéer och platser.

Även om Diddi kan vara lite virrig och ha svårt att lyssna på andra på grund av sin snabbhet och energi, är han en älskad och rolig figur som får barnet att skratta och uppmuntrar till kreativt utforskande och lek. Med Diddi som mjukisdjur får ditt barn inte bara en lekfull vän att krama och leka med, utan också en symbol för kreativitet och äventyr.

Diddi är också en påminnelse för barnet om vikten av att vara konstnärligt skapande och att utforska världen med nyfikenhet och mod. Genom att visa barnet hur Diddi älskar att rita, måla och utforska kan du inspirera ditt barn att uttrycka sig konstnärligt och våga prova nya saker.

Ge ditt barn den perfekta presenten med Babblarna Diddi som mjukisdjur! Med sin äventyrliga personlighet och sin symboliska roll som representant för kreativitet och skapande kommer Diddi säkert att bli en älskad och uppskattad vän för ditt barn, samtidigt som han inspirerar till konstnärligt utforskande och lekfulla äventyr.

Storlek: 26cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.