Napphållare Natur

Produkten är tyvärr slut i lager.

En underbart fin napphållare i trä med kulor och figurer. Napphållaren är tillverkad i solitt trä och vissa av kulorna har värmebehandlats för att få fram den mörka, fina färgen. Formerna är runda och mjuka och sköna att hålla i och känna på. Nederst på napphållaren sticker en träkula ut som man kan dra i för att reglera storleken på öglan som ska hålla fast nappen. Tack vare detta kan napphållaren användas på nappar både med och utan ring. Använd napphållaren för att fästa fast nappar eller bitringar. Napphållaren förhindrar att ditt barns napp eller bitring tappas i golvet eller på marken och blir smutsig eller borttappad. Napphållaren fästs i nappen med ett snöre och i kläderna med ett clips.

Ca 17 cm lång.

Från nyfödd och uppåt.

Napphållaren är tillverkad av solitt obehandlat trä och värmebehandlat trä. Det värmebehandlade träet hettas upp i ugnen på 180 - 220 grader så bakas träet och blir naturligt impregnerat mot väta. Inga kemikalier behövs eller används och träet får en vacker mörk ton.Napphållaren är CE-märkt och uppfyller EU-säkerhetsstandarden enligt EN71. Tillverkad under noggrant kontrollerade förhållanden. 

Använd endast en fuktig trasa när du rengör produkten. Blötlägg inte och använd ej desinfektionsmedel eller varmt vatten. Napphållaren bör ej användas som bitleksak. Fäst ej snören eller trådar i napphållaren för att förlänga den eftersom det kan medföra en strypningsrisk.
.